Източник изображение: unsplash.com Световното първенство в Катар ни поднесе неповторима и

...
Източник изображение: unsplash.com Световното първенство в Катар ни поднесе неповторима и
Коментари Харесай

Световното отмина, но какво от това? Играта никога не спира

Източник изображение: unsplash.com

 

Световното състезание в Катар ни сервира неповторима и върхова страст, както би трябвало и да се чака от най-големия футболен конгрес на планетата. Обикновено след него идва месец-два мъртвило, само че не и в този момент. Мондиал 2022 отмина, само че какво от това, откакто има още толкоз забавни и вълнуващи спортни събития. А който разполага с дейна е наясно, че играта в никакъв случай не стопира.

 

Клубните шампионати в Европа да вземем за пример бяха възобновени единствено седмица-две след финала в Катар. Няма време за губене, а грандовете не желаят звездите им да губят форма. Единственото изключение е Бундеслигата, само че там по традиция зимната почивка по този начин или другояче продължава до втората половина на януари. Но при останалите въобще нямаше време за отмора, като футболистите скочиха в придвижване от едната високоскоростна писта на другата.

 

Евротурнирите навлизат в решителна фаза

 

А по-малко от два месеца след последния мач на предстоят и първите мачове от елиминационната фаза в Шампионската лига. Заедно с тях започват още веднъж и другите два шампионата под егидата на УЕФА - Лига Европа и Лига на конференциите. И в трите съревнования жребият ни сервира убийствени конфликти. Кой ли не чака към този момент с неспокойствие повторението на миналогодишния край в ШЛ сред Реал Мадрид и Ливърпул? Ще вземат ли мърсисайдци реванш за провалите от Кралския клуб или още веднъж грандът от “Бернабеу ” ще победи? В най-силния клубен шампионат имаме още топ двубой като ПСЖ - Байерн. Тези тимове бяха определяни преди сезона като съществени любимци за трофея, само че не щеш ли най-малко един от тях ще отпадне много рано. Очакват ни и вълнуващи сбъсъци като Милан - Тотнъм, Борусия Дортмунд - Челси, Интер - Порто и други. Потребителите с годна Bet365 регистрация чакат и специфични предложения за решителните стадии на евротурнирите.

 

Но много огромни тимове отпаднаха в групите на ШЛ, с цел да продължат към Лига Европа. А това прави втория по мощ шампионат изключително атрактивен със срещи като Барселона - Манчестър Юнайтед и при съществуването още на клубове като Ювентус, Аякс, Севиля и Арсенал. В Лигата на конференциите качеството леко отстъпва, само че пък там сме заинтригувани какво ще реализира Лудогорец против Андерлехт. Преди тези футболни пристрастености обаче ни предстоят страсти на корта.

 

Първият шампионат от Големия шлем чака своите герои

 

Още преди да е изминал януари, ще научим спечелилите от Откритото състезание на Австралия. Първият шампионат от Големия шлем този път приветства Новак Джокович след миналогодишните несъгласия, само че пък от сметките отпадна настоящият №1 в света Карлос Алкарас, който е възпрепятстван поради травма. От кортовете в Мелбърн ще отсъстват и някои от звездите на женския тенис като Наоми Осака и Винъс Уилямс, само че все пак мейджър конкуренцията на Зеления континент дава обещание доста безредици.

 

Естествено, в същото време на годината няма по какъв начин да не са настоящи белите спортове. Въпреки че топлата зима лиши туристите от сняг съвсем на всички места в Европа, то сезонът в алпийските ски набира скорост. Нашият Алберт Попов към този момент се утвърди в елита на слалома за Световната купа, а стартовете на белия кортеж дават опция за игра на всички консуматори с регистрация в Bet365. Опциите, несъмнено, не се изчерпват с алпийските ски, има още и ски тичане, биатлон, скокове и други.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР